Ontdek

Wasmachines

Er wordt gezorgd voor iedere vezel

De meeste wasmachines halen niet het beste uit uw wasmiddel en wasverzachter. Maar UltraCare™ Eco mengt het wasmiddel vooraf, zodat u wasbeurten waarvoor normaal gesproken 40 graden nodig is, nu op 30 kunt doen. Het UltraMix-systeem mengt daarnaast ook uw wasverzachter, zodat dit gelijkmatiger wordt verspreid. Andere machines hebben voor dezelfde zachte resultaten en verzorging zelfs tweemaal zoveel wasverzachter nodig.

In 30 minuten als nieuw

Geef uw favoriete kleding een wellness behandeling met SteamCare. In slechts 30 minuten wordt uw kleding behoedzaam ontkreukt en opgefrist met stoom. Dat maakt wassen en strijken overbodig. En zo kunt u uw mooiste hemden, uw elegantste jurken en uw meest comfortabele trui tussen twee wasbeurten als nieuw laten voelen.

In Electrolux wasmachines met het Woolmark Care Green label is het mogelijk om zelfs handwas wol te wassen en energie te besparen.

Cathryn Lee

Woolmark Company

UltraCare™ Eco

Met UltraCare™ Eco is uw fijne was in goede handen.

Electrolux UltraCare Eco

Behoud de vorm

Behoud de vorm van uw favoriete trui met de door Woolmark gecertificeerde UltraCare™-wasmachine. Woolmark Green wordt toegekend aan machines waarin u uw wollen kleding veilig kunt wassen –zelfs als op het label 'alleen handwas' staat– en aan machines die marktleider zijn op het gebied van energiezuinigheid. Uw wollen kleding behoudt zijn vorm en zachtheid, was na was.

Nooit meer te lang wassen

Zorg dat uw kleding er nieuw uitziet en nieuw aanvoelt met OptiSense. Deze functie garandeert de juiste verzorging door de duur, energie en waterverbruik af te stemmen op uw lading. Door nooit meer water te gebruiken dan nodig blijft het wassen ook zo ecologisch mogelijk. Zo past uw machine op uw kleding en ook op uw energierekeningen.

Een stapel t-shirts in een wasmand

Verzorgt maximaal 8 kg kleding

Met onze wasmachines is zorg dragen voor veel wasgoed eenvoudiger dan ooit. Met een extra grote trommel heeft u zeeën van ruimte voor het wasgoed van een heel huishouden. De trommel is ontworpen om voorzichtig om te springen met uw spullen. Zo is uw kleding beschermd tegen gaten, scheuren of uitrekken tijdens de cyclus. Of u nu 1 of 8 kg wast, vertrouw uw kleding gerust toe aan de SoftDrum.

Gemaakt voor verzorging, gebouwd om lang mee te gaan

Wij hebben zo veel vertrouwen in onze wasmachines met inverter motor dat ze een garantie van 10 jaar hebben. Ze zijn ontworpen om veel wasjes te draaien en minstens 10 jaar zorg te dragen voor uw kleding. Ze zijn ook stiller en besparen 50% meer energie dan traditionele motoren. Zo kunt u in alle rust uw was doen.

Klaar wanneer u dat wilt

Geniet van een volledig flexibele wasroutine. Met de TimeManager® kiest u in een paar stappen hoe lang uw wasbeurt duurt. Zo is uw favoriete kleding gereed als u dat bent. Bovendien kunt u met Delay Start uw wasbeurt met maximaal 20 uur uitstellen om hem aan uw drukke schema aan te passen.

De UltraCare Eco-wasmachine naast de DelicateCare-droogkast

Verzorging van a tot z

Het geheim van luxueus zacht, goedverzorgd wasgoed draait niet alleen om het kiezen van de juiste wasmachine - drogen is net zo belangrijk. Onze DelicateCare-droogkasten vormen de ideale partner voor UltraCare™ Eco-wasmachines. De innovatieve warmtepomptechnologie van deze machines zorgt ervoor dat uw kleding op lage temperaturen wordt gedroogd, zodat uw kleding niet beschadigd kan worden door te lang drogen.

Gedroogde en gesteven overhemden