Productdetails

De 700 Hob2Hood® controleert automatisch de instellingen van de dampkap. Tijdens het koken past de ventilator zich aan als je de instelling van de zone aanpast of meer dan één zone inschakelt. Je kunt je zo beter concentreren op het bereiden van heerlijke gerechten.

Voordelen

Electrolux - Wanddampkap - LFV439K

Hob2Hood® voor puur gemak

De Hob2Hood®-functie koppelt uw kookplaat aan uw dampkap. Begin met koken en de dampkap zal de instellingen automatisch aanpassen, zodat u de beste afzuiging geniet, gebaseerd op het gekozen vermogen van de kookplaat. Hij verricht het moeilijke werk, zodat u uw gedachten, en handen, bij uw bereiding kunt houden.

Electrolux - Wanddampkap - LFV439K

Houd de lucht in de keuken schoon met deze krachtige afzuigkapmotor

Deze krachtige, geavanceerde afzuigkap garandeert dat je keuken vrij van ongewenste kookdampen en -geurtjes blijft. De lucht wordt snel en efficiënt gereinigd

Electrolux - Wanddampkap - LFV439K

Lange levensduur en geweldige verlichting – kies voor LED-verlichting

Geniet van uitstekende verlichting tijdens het koken. Onze LED-verlichting gebruikt veel minder energie dan andere lampen en biedt uitzonderlijke zichtbaarheid in de keuken, zodat je met meer vertrouwen en veelzijdigheid kunt koken.

De vetfilter die hoge prestaties levert

De prestatiegerichte vetfilter behoedt de lucht in uw keuken voortdurend door deze schoon te houden. De filter neemt het door het koken gevormde vet efficiënt op. De filter is volledig wasbaar, waardoor de levensduur van uw dampkap verlengd wordt. Geniet nog langer van een frisse keuken.

Een nauwkeuriger kookproces

Een elegant glazen paneel combineert de instellingen van de afzuigkap voor een snelle en effectieve ventilatie in de keuken. Absolute nauwkeurigheid met één druk op de knop.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

 

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone