LFG337S

300 serie LEDLights - Inbouwgroep 70 cm

Productdetails
349,99 €
InstallatieInbouwdampkap
Breedte (cm)70
Afzuigkracht, max. (m³/u)400
Geluidsniveau (max./min.) dB(A)68 / 47
Wasbare filter
Wasbare filter
Productdetails
Onze LEDlights-afzuigkap gebruikt veel minder energie dan andere verlichting en heeft een veel langere verwachte levensduur. Deze efficiënte verlichting garandeert uitzonderlijke zichtbaarheid tijdens het koken, zodat je alles kunt doen wat je wilt.
Electrolux - Inbouwdampkap - LFG337S
Lange levensduur en geweldige verlichting – kies voor LED-verlichting

Geniet van uitstekende verlichting tijdens het koken. Onze LED-verlichting gebruikt veel minder energie dan andere lampen en biedt uitzonderlijke zichtbaarheid in de keuken, zodat je met meer vertrouwen en veelzijdigheid kunt koken.

Electrolux - Inbouwdampkap - LFG337S
Vermindert kookluchtjes effectief

Met deze efficiënte afzuigkap krijg je een schonere omgeving om in te koken, te eten en te ontspannen. De betrouwbare motor van de afzuigkap vermindert kookluchtjes effectief, zodat tijd in de keuken doorbrengen veel fijner is.

Standaard vetfilter voor een schone keuken

Dankzij ons betrouwbaar vetfilter kunt u altijd genieten van een schone kookruimte. Wanneer een nieuw filter nodig is, kan het gemakkelijk worden gereinigd of vervangen. Uw keuken zal langer proper blijven.

Instellingen van de dampkap, nu heel eenvoudig

De functies van uw dampkap zijn met onze intuïtieve elektronische bediening heel handig binnen bereik. Pas de verlichtingsinstellingen of de afzuigsnelheid aan voor snel en flexibel koken.

Electrolux - Inbouwdampkap - LFG337S
Snelle en gemakkelijke Best-In-Class installatie

PerfectFit-oplossingen bieden gebruikersvriendelijke vervanging van je huidige dampkap. En met 25% minder montagestappen met gereedschapvrije opties, voor snelle, accurate en Best-In-Class installatie van je nieuwe dampkap.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen