Productdetails

Weet precies hoe je kookt met onze 600 StepPower-gaskookplaat. Je kunt de vlam instellen van 1 tot 9. Je maakt dus eenvoudig de perfecte maaltijd zonder dat je steeds voorover hoeft te buigen om te zien wat er precies gebeurt.

Voordelen

Betrouwbaar koken met StepPower

Kies het exacte niveau voor de vlam op je gaskookplaat met onze StepPower-bediening. Selecteer een verwarmingsniveau van 1 tot 9, zodat je eenvoudig de juiste instelling kunt kiezen zonder dat je voorover hoeft te buigen om te kijken.

Speed Burner voor snel koken

Gas Speed Burners maken snel en efficiënt koken mogelijk. In tegenstelling tot normale gaskookplaten, gebruiken Speed Burners 20% minder energie. Ze kunnen ook de vlam op een accurate manier naar de onderkant van je potten en pannen sturen, zodat ze snel worden opgewarmd.

Powerful Burner voor vollere smaak

Geef de smaak van je eten een boost met onze Powerful Burner. Deze biedt hoge hitte, perfect voor het dichtschroeien van garnalen in een roerbakschotel of het maken van pasta’s voor een overheerlijke curry.

Kook als een professional met gietijzeren roosters voor je pannen

Geef je kookplaat een professionele uitstraling met onze gietijzeren roosters voor je pannen. Deze stevige ondersteuning biedt een stabiele basis voor je kookkunsten. Ze gaan jarenlang mee dankzij het duurzame materiaal.

Electrolux - Gaskookplaat - KGG95372K

Veiligheid komt eerst

Onze gaskookplaat is uitgerust met een automatische veiligheidsfunctie die het gas uitschakelt als de vlam per ongeluk uitvalt.

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone