Productdetails

De Speed Burner van deze gaskookplaat van Electrolux is ontworpen om de bodem van potten en pannen snel te bereiken. Het geeft een snellere, krachtigere vlam terwijl er tot wel 20% op energie wordt bespaard.

Voordelen

Krachtige verhitting voor vollere smaken

De brander met multikroon in onze 4k Wokbrander is ontworpen om een krachtiger vlam te genereren. Hierdoor krijgt u een extra warmteboost om echt Aziatische smaken te bereiden.

Gietijzer voor stabiele pannendrager

Geef je keuken een professionele uitstraling met gietijzeren pannendragers. Ze zijn zeer duurzaam, zien er stijlvol uit en bieden stabiele, betrouwbare ondersteuning voor meerdere zware pannen als je in grote hoeveelheden kookt.

Strak en stijlvol koken

Onze slanke en stijlvolle kookplaat voelt zich thuis in elke keuken. Zijn moderne lijnen zijn ontworpen om de stijl bij u thuis aan te vullen, zodat u dat extra beetje klasse kunt toevoegen zonder alles te vernieuwen. En daarbij tilt hij natuurlijk ook uw dagelijkse kookkunsten naar een volgend niveau.

Precies afgestemde vlam

Controleer uw kookplaat met onze responsieve gasknoppen. Hiermee regelt u eenvoudig het vlamniveau zodat u altijd met de juiste hitte kunt koken.

Veiligheid voorop bij gas

Onze gas-veiligheidsfunctie houdt je keuken veilig. Gas wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de vlam op de kookplaat uitgaat.

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone