SIB60424CK

300 serie - Inductiekookplaat, 60 cm

Productdetails
599,99 €
Kookplaatinductie
Afmetingen (BxD) in mm590x520
Inbouwafmetingen (HxBxD) in mm48x560x490
Kleurzwart
Type kaderZonder kader
Installatie mogelijk boven vaatwasserNee
Installatie mogelijk boven onderbouwkoelkastNee
Lengte aansluitsnoer (m)1.5
Productdetails
Sneller warme kookzones met deze inductiekookplaat. Zonder gas om aan te steken of vooraf te verwarmen spoelen. De kookzones bereiken snel hoge temperaturen, zodat water sneller dan ooit kookt. En de kookplaat reageert onmiddellijk wanneer u de warmte verlaagt. U heeft de volledige controle.
Eenvoudig, snel en veilig - Inductie

Inductietechnologie betekent dat de warmte snel wordt geleverd en precies op de juiste plek, waardoor de omliggende zones koel en veilig blijven. Deze reageert ook direct op temperatuurveranderingen. Het gladde oppervlak is bovendien gemakkelijk te reinigen.

Bediening door aanraking

Met Induction Touch Controls is er geen giswerk vereist. Ga naar de instellingen via het aanrakingsgevoelige glazen oppervlak en u kunt de temperatuur gemakkelijk verhogen of verlagen. En zonder uitstekende toetsen of knoppen is het reinigen kinderspel.

Electrolux - Inductiekookplaat - SIB60424CK
De Booster-functie. Kookt het water snel. Maakt pannen snel heet

De Booster-functie zorgt ervoor dat water snel kookt en zorgt dat pannen snel heet worden. Voor als je snel wilt beginnen met koken, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je maaltijd.

Electrolux - Inductiekookplaat - SIB60424CK
Vergrendel uw kookinstellingen

De toetsvergrendeling op onze kookplaat zorgt ervoor dat uw kookinstellingen altijd hetzelfde blijven, zelfs als het bedieningspaneel per ongeluk door iemand, bijv. kinderen, wordt aangeraakt. Dat houdt ook in dat u vlekken kunt wegvegen zonder het kookproces te beïnvloeden.

Een eenvoudige vervanging voor je vitrokeramische kookplaat

De ELX 100 past in de bestaande uitsparing in je aanrechtblad. Zodoende is dit een eenvoudige vervanging voor je vitrokeramische kookplaat.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen