Productdetails

Uw favoriete maaltijden worden sneller bereid dan voorheen met deze magnetron. Hij combineert traditionele warmte met de microgolffunctie, zodat het voedsel snel gaar is. De ventilator zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat u steeds een optimaal resultaat bereikt.

Voordelen

Snelle resultaten met de combi-microgolfoven

U kunt bakken, braden of verwarmen met onze combi-microgolfoven. Hij combineert traditionele ovenverwarming met de magnetronfunctie, zodat u in vergelijking met standaardmodellen binnen de helft van de tijd kunt genieten van uw gerechten. Geniet van heerlijke maaltijden, in een oogwenk.

De magnetron - jouw culinaire snelweg

De magnetronfunctie is jouw eigen snelweg naar heerlijke gerechten. Met een simpele druk op de knop kun je chocolade smelten, je favoriete stoofpot ontdooien of restjes opwarmen, en dat alles in een mum van tijd. Het is de snelle en handige manier om smakelijke maaltijden te bereiden.

Met onze luchtcirculatie dringt de warmte door tot in elke hoek

Geniet van gerechten die gelijkmatig en snel bereid zijn met deze microgolfoven. De heteluchtcirculatie verspreidt de warmte naar elke hoek van de microgolfoven, waardoor de gerechten gelijkmatig en snel worden bereid. De heteluchtcirculatie garandeert optimale resultaten.

Grill voor een gevarieerd menu

Geniet van bubbelende mozzarellatosti's en sappige gegrilde kip uit onze magnetron. Dankzij de extra grillfunctie geniet je snel van je favoriete gerechten.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone