Productdetails

De 800 SteamBoost-oven met Steamify® behoudt voedingsstoffen en vocht, want als je kookt met stoom hoef je geen vet toe te voegen om de smaak te maximaliseren. Geniet van perfecte resultaten met slechts een druk op de knop. Selecteer gewoon de temperatuur en laat ons de rest doen.

Voordelen

Electrolux - Inbouwoven - KOBBS39H

Steamify®, jouw stoomassistent

Onze Steamify® functie maakt het bereiden van gerechten nog eenvoudiger. Voer de kooktemperatuur in die je gewoonlijk zou gebruiken. De oven past de instellingen dan automatisch aan, zodat jouw bereiding perfect gestoomd wordt. Maak kennis met onze stoomexpert voor gezonder en smakelijker eten.

Electrolux - Inbouwoven - KOBBS39H

Precisiebereiding met onze voedselsensor

Onze voedselsensor biedt u elke keer weer perfecte resultaten. Hij biedt de mogelijkheid om het bereidingsproces te controleren door de kerntemperatuur van het voedsel te meten. Hij laat u zelfs weten wanneer uw gerecht op de gewenste temperatuur is gekomen en stopt de bereiding.

Intuïtief en functioneel, allemaal binnen je handbereik. EXCite-aanraakscherm

Met het EXCite-aanraakscherm kun je eenvoudig de temperatuur en tijden van je oven aanpassen, of je nu muffins bakt of zalm bereidt. Het geeft je de technologie die je nodig hebt en de hulp die je zoekt om de heerlijke gerechten te koken waar je van houdt.

Electrolux - Inbouwoven - KOBBS39H

Bespaar tijd met de snelopwarmingsfunctie

Onze snelle opwarmfunctie zorgt ervoor dat de oven klaar is als u dat bent. Met een kortere voorverwarmtijd ten opzichte van gewone verwarming kunt u die extra tijd omzetten in memorabele maaltijden.

Electrolux - Inbouwoven - KOBBS39H

Snel en effectief

Ons systeem laat de warmte door de hele oven circuleren, waardoor alles gelijkmatig gaar wordt. Uw gerecht hoeft niet meer te worden omgedraaid. Onze technologie zorgt ervoor dat uw oven sneller opwarmt en u tijd en energie bespaart.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

 

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone