KOEBH09H

800 serie Assisted Cooking - Heteluchtoven

Productdetails
899,99 €
ReinigingAqua Clean Enamel
Capaciteit (l)72
DisplayTFT aanraakscherm
Temperatuursensor
Temperatuursensor
Snel verwarmen
Snel verwarmen
Koken op meerdere niveaus
Koken op meerdere niveaus
Grill
Grill
Productdetails
Verwacht heerlijke resultaten met de 800 AssistedCooking Oven met voedselsensor. De sensor controleert de kerntemperaturen van de levensmiddelen en laat jou kiezen hoe gaar je ze wilt hebben. Hij schakelt de oven zelfs uit wanneer je maaltijd klaar is. Nu kun je de perfecte eendenborst serveren, elke keer weer.
Electrolux - Inbouwoven - KOEBH09H
Maak kennis met jouw persoonlijke chef – AssistedCooking

AssistedCooking is alsof je een persoonlijke souschef in huis hebt. Kies het gerecht dat je wilt bereiden. De oven stelt dan het juiste programma en de juiste tijd voor je in – met snellere voorverwarming. Je kunt zelfs instellingen opslaan die bij jouw smaak passen.

Electrolux - Inbouwoven - KOEBH09H
Precisiebereiding met onze voedselsensor

Onze voedselsensor biedt u elke keer weer perfecte resultaten. Hij biedt de mogelijkheid om het bereidingsproces te controleren door de kerntemperatuur van het voedsel te meten. Hij laat u zelfs weten wanneer uw gerecht op de gewenste temperatuur is gekomen en stopt de bereiding.

Intuïtief en functioneel, allemaal binnen je handbereik. EXCite-aanraakscherm

Met het EXCite-aanraakscherm kun je eenvoudig de temperatuur en tijden van je oven aanpassen, of je nu muffins bakt of zalm bereidt. Het geeft je de technologie die je nodig hebt en de hulp die je zoekt om de heerlijke gerechten te koken waar je van houdt.

Electrolux - Inbouwoven - KOEBH09H
Eenvoudig schoonmaken met AquaClean

Schoonmaken na het koken hoeft geen vervelend karwei te zijn. Onze oven reinigt met de kracht van vocht. AquaClean verdampt het water onder in de oven. De stoom weekt het hardnekkige vet en achterblijvende resten van het oppervlak los. Een natuurlijke schoonmaak is zo gebeurd.

Electrolux - Inbouwoven - KOEBH09H
Bespaar tijd met de snelopwarmingsfunctie

Onze snelle opwarmfunctie zorgt ervoor dat de oven klaar is als u dat bent. Met een kortere voorverwarmtijd ten opzichte van gewone verwarming kunt u die extra tijd omzetten in memorabele maaltijden.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen