KOHLH00BX

300 serie - Warmeluchtoven

Productdetails
529,99 €
ReinigingAqua Clean Enamel
Capaciteit (l)65
Gelijkmatige garing
Gelijkmatige garing
Grill
Grill
Productdetails
Onze 300 Convection oven warmt sneller op dan de gemiddelde oven. De ventilator verdeelt de warmte gelijkmatig over de hele ovenruimte, zodat jouw gerecht snel en gelijkmatig gaar wordt. Nu kun je perfect gelijkmatige koekjes bakken zonder dat je ze halverwege moet omdraaien.
Electrolux - Inbouwoven - KOHLH00BX
Snel en effectief

Ons systeem laat de warmte door de hele oven circuleren, waardoor alles gelijkmatig gaar wordt. Uw gerecht hoeft niet meer te worden omgedraaid. Onze technologie zorgt ervoor dat uw oven sneller opwarmt en u tijd en energie bespaart.

Electrolux - Inbouwoven - KOHLH00BX
Eenvoudig schoonmaken met AquaClean

Schoonmaken na het koken hoeft geen vervelend karwei te zijn. Onze oven reinigt met de kracht van vocht. AquaClean verdampt het water onder in de oven. De stoom weekt het hardnekkige vet en achterblijvende resten van het oppervlak los. Een natuurlijke schoonmaak is zo gebeurd.

Electrolux - Inbouwoven - KOHLH00BX
Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

Electrolux - Inbouwoven - KOHLH00BX
Ovenverlichting voor volledig zicht

Controleer de pruttelende bruine bovenlaag van uw lasagne en kijk hoe het vel van uw gegrilde kip perfect knapperig wordt. Met de handig geplaatste verlichting in de oven weet u wanneer uw gerechten het allerlekkerst zijn. Hij schijnt zijn licht over uw geweldige kookkunsten.

Electrolux - Inbouwoven - KOHLH00BX
Afneembare glazen deur voor eenvoudig reinigen

Dankzij onze afneembare glazen deur staan er geen barrières meer tussen jou en een schone oven. De deur, en het glas binnenin, zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je ze eenvoudig apart kunt schoonmaken. Zo kun je elke hoek bereiken. Minder tijd, minder moeite, minder gedoe.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen