Ontdek

Inductiekookplaten

Het schoonste, veiligste oppervlak

Inductiekookplaten passen zich op uw kookgerei aan en zorgen dat er snel en gelijkmatig wordt opgewarmd. Als er geen pannen op uw kookplaat staan, worden de kookzones niet verwarmd. Bovendien blijven ongebruikte oppervlakken koel, zodat uw inductiekookplaat veiliger is. Er brandt niets in en vuil kan zich nergens verstoppen op de strakke, vlakke ondergrond. U hoeft dus minder tijd te besteden aan schoonmaken waardoor u ten volste kunt genieten van uw eten.

Het bedieningspaneel van een Electrolux-inductiekookplaat

De juiste warmte binnen no time

Kleine aanpassingen maken voor de gewenste resultaten is geen probleem met inductie. Schuif met uw vinger over het bedieningspaneel en de warmte verandert meteen. U kunt dus een saus op de juiste temperatuur houden zonder dat u kans loopt dat hij aanbrandt. Daarnaast betekent nauwkeurige warmteregeling ook dat er minder energie wordt verspild. En dat is weer goed nieuws voor uw energierekeningen.

Bereid meer in één keer

Geniet van meer ruimte om uw favoriete gerechten te bereiden met de FlexiBridge-kookzone. U kunt tot wel 4 kookzones aan elkaar koppelen om op één gelijkmatige en constante temperatuur te koken. Als u dus weer eens zo'n grote gezinsmaaltijd op tafel moet zetten, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de pan te heet of te koud wordt. U kunt zich gewoon ontspannen en genieten van de overheerlijke resultaten.

Een pan op een Electrolux Infinite™ Pure-inductiekookplaat

Gewoonweg pure luxe

Voeg wat extra stijl aan uw keuken toe met de Infinite™ Pure. De bedieningselementen en kookzones worden pas zichtbaar als u op de aan/uit-knop drukt. Het kristalheldere rode LED-display gaat dan gloeien, zodat u weet dat u kunt gaan koken. Uit of aan, hij geeft uw keuken een prachtig mooi, modern tintje.

Meer ruimte om te creëren

Rechtstreekse warmte en automatische panherkenning

Dankzij de brugfunctie voegt u twee kookzones samen tot één grote of dubbele zone

Bedien en programmeer de warmte van iedere pan afzonderlijk

Rechtstreekse warmte en automatische panherkenning

Nauwkeurige het juiste warmteniveau instellen met een draaischuifbediening

Wisselen tussen verschillende temperaturen door gewoon de pan te verzetten

Kook met grotere pannen door tot vier kookzones aan elkaar te koppelen

Meer voordelen van inductie

 • De boostertoets op een inductiekookplaat van Electrolux
  1
  Directe warmte

  Geniet sneller van heerlijke maaltijden met de boosterfunctie. Die is ideaal voor gerechten die op het laatste nippertje bereid moeten worden.

 • De Stop & Go-knop op een inductiekookplaat van Electrolux
  2
  Pauzeren en hervatten

  Telkens als u wordt onderbroken, kunt u de Stop & Go-knop indrukken om te pauzeren en nogmaals om door te gaan waar u was gebleven.

 • Stoom uit een pan die naar de dampkap opstijgt
  3
  De handenvrije dampkap

  Hob2Hood bedient automatisch uw dampkap gebaseerd op wat u kookt op de kookplaat.

Van koken tot sudderen in één beweging

Wilt u een saus reduceren of vlees of vis in de pan bakken? Wanneer u tijdens het koken snel en gemakkelijk van temperatuur wilt veranderen, gebruikt u de PowerSlide. U hoeft hiermee tijdens het koken niet na te denken over het handmatig aanpassen van de temperatuur. Verschuif uw pan gewoon tussen verschillende warmtes. De PowerSlide biedt u meer vrijheid en flexibiliteit, hoe groot of complex uw maaltijd ook is.

Concentreer u op de bereiding

Geef uw kookplaat de controle over uw dampkap, zodat u zich kunt concentreren op het koken. Zodra u de kookplaat aanzet, begint de Hob2Hood-functie automatisch te werken als u dat wilt. Als de damkap aan staat, wordt de zuigkracht aan uw wensen aangepast. Als u dus vlees schroeit, is de afzuiging extra krachtig. Als u daarentegen uw eten laat sudderen in een pan, wordt de afzuiging minder krachtig en stiller.

Heb ik nieuwe pannen voor inductie nodig?

De meeste moderne pannen zijn geschikt voor koken op inductie. Als u twijfelt, test u uw huidige pannen met behulp van een magneet. Als de magneet vastplakt aan de bodem van uw pan, dan is de pan geschikt voor inductie. Onze Infinite Chef Collection verwarmt tot 14 keer sneller dan inox. Het is een ideale aanvulling op inductie.

Lamsvlees en wortels onder de Electrolux Plancha Grill

Smaak maximaliseren

Voor de beste gerechten gebruikt u het beste kookgerei. Ons kookgerei, dat is ontworpen met behulp van buitengewone materialen, heeft voor elke culinaire techniek wat wils. Zo kunt u optimaal van uw inductiekookplaat genieten. Onze Plancha Grill met antiaanbaklaag biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om gezond te grillen, sauteren of bruinen zonder vet toe te voegen.