Productdetails

De Easy2Clean-bakplaat heeft een keramische antiaanbaklaag, zodat je kunt koken zonder bakpapier. Daarnaast blijven vet en vuil niet kleven, zodat je alleen wat water, een natte doek en wat afwasmiddel nodig hebt om de bakplaat zonder moeite schoon te houden.

Voordelen

De vrijheid om op jouw eigen manier te koken – met de Easy2Clean-bakplaat

De Easy2Clean-bakplaat heeft een innovatieve keramische coating die je de vrijheid geeft om nagerechten of zalm direct op het oppervlak van de bakplaat te leggen en te bakken zonder bakpapier of extra olie. Dankzij het specifieke oppervlak kan voedsel gemakkelijk vanaf de bakplaat op de serveerschaal glijden.

Reinigen is nu gemakkelijker dan ooit met de Easy2Clean-bakplaat

Met zijn XERADUR 2-bekleding van ILAG® zorgt de Easy2Clean-bakplaat ervoor dat je het inweken, schrobben en de agressieve chemicaliën kunt overslaan. Alles wat je nodig hebt om de Easy2Clean-bakplaat weer schoon te krijgen zijn een natte doek, warm water en wat afwasmiddel.

Electrolux - Bakplaat oven - E9OOAF11

De Easy2Clean-bakplaat. Veilig en duurzaam niet-toxisch kookgerei

De Easy2Clean-bakplaat is een niet-toxische en milieuvriendelijke ovenbakplaat. Zijn keramische bekleding bevat geen synthetische verbindingen van de soorten PTFE en PFOA, die bij hoge temperaturen schadelijk kunnen zijn. Kook veilig en vol vertrouwen met de Easy2Clean-bakplaat.

Accessoires

Service

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires
woman on couch with mobile phone