Productdetails

De microgolfoven met grill is de snelle en eenvoudige manier om de meeste van uw favoriete gerechten te bereiden. Naast alles wat u van een traditionele microgolfoven verwacht, biedt de extra grillfunctie meer veelzijdigheid in uw keuken.

Voordelen

Snelle, gelijkmatige resultaten bij het opwarmen

Je favoriete gerechten worden gelijkmatig opgewarmd door de magnetron en het XL-draaiplateau. Het grote formaat zorgt dat ook grotere gerechten perfect worden gekookt, zonder de noodzaak voor handmatig omdraaien.

Ontdooi je etenswaren snel met onze ontdooifunctie

Je diepvriesproducten zijn snel klaar, dankzij de ontdooifunctie van de microgolf. Selecteer de ontdooifunctie en het gerecht wordt ontdooid, met behoud van de smaak en de consistentie.

Geniet van het EXPlore LED-display met snel reagerende aanraaktoetsen

Ontdek een nieuwe manier om je oven te ervaren met het responsieve EXPlore LED-display met aanraaktoetsen. De heldere interface geeft je snelle toegang en dynamische controle van bereidingstijd, temperatuur en andere functies.

Extra grote capaciteit van 42 liter

De magnetron heeft een extra grote capaciteit van 42 liter, in vergelijking met standaardmodellen van 26 liter. Het grotere formaat is handig voor grotere gerechten, zoals stoofschotels of lasagne. Gerechten voor het hele gezin, in één keer gekookt.

Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone