Skip to main content
Opgelet! Op donderdag 01/05 zijn onze teams vrij vanwege de feestdag. We helpen u graag verder wanneer onze kantoren weer open zijn. Kijk op onze website voor meer info over de openingstijden en andere beschikbare ondersteuning.
LIT30230C

300 Domino - Inductiekookplaat, 30 cm

Productdetails
€ 529,99
Breedte (mm)290
Aantal kookzones2
Flexibele kookzoneNee
KookassistentieNee

Productdetails

De 300 inductiekookplaat warmt de pan rechtstreeks op voor een snelle, nauwkeurige temperatuurreactie en prettiger, nauwkeuriger en energiezuiniger koken.

Inductiekoken biedt snelle, efficiënte en responsieve verwarming

Inductiekookplaten warmen pannen rechtstreeks op in plaats van via een brander. Dit maakt opwarmen zowel sneller als efficiënter, met nauwkeurige, directe temperatuurregeling.

Bediening door aanraking

Met Induction Touch Controls is er geen giswerk vereist. Ga naar de instellingen via het aanrakingsgevoelige glazen oppervlak en u kunt de temperatuur gemakkelijk verhogen of verlagen. En zonder uitstekende toetsen of knoppen is het reinigen kinderspel.

Electrolux - Inductiekookplaat - LIT30230C

Intense warmte, in een mum van tijd met PowerBoost

Activeer de PowerBoost-functie voor een directe warmtestoot tijdens de bereiding. Ideaal om gerechten sneller te bereiden. U kunt sneller dan ooit water koken en pannen in een mum van tijd verhitten.

Electrolux - Inductiekookplaat - LIT30230C

Volg zonder moeite de tijd op van iedere stap uit uw recept

De instelbare timer helpt u het kookproces moeiteloos te volgen. Hij kan tot maximaal een uur worden ingesteld en herinnert u nauwkeurig aan uw kooktijd. Hij schakelt de geselecteerde kookzone uit als de tijd is verstreken en kan ook worden gebruikt als kookwekker wanneer u de kookplaat niet gebruikt.

Electrolux - Inductiekookplaat - LIT30230C

Vergrendel uw kookinstellingen

De toetsvergrendeling op onze kookplaat zorgt ervoor dat uw kookinstellingen altijd hetzelfde blijven, zelfs als het bedieningspaneel per ongeluk door iemand, bijv. kinderen, wordt aangeraakt. Dat houdt ook in dat u vlekken kunt wegvegen zonder het kookproces te beïnvloeden.