CVL6E46Z

800 serie CombiQuick - Heteluchtoven met microgolf

Productdetails
1.129,99 €
ReinigingGlad email
Capaciteit (l)43
DisplayLED
Snel verwarmen
Snel verwarmen
Grill
Grill
Productdetails
De 800 CombiQuick® verkort de tijd voor de bereiding van eten. Kip wordt in dit compacte apparaat tot 40% sneller bereid door de combinatie van een heteluchtventilator, een multifunctioneel ovenprogramma en microgolfmodus, vergeleken met conventionele heteluchtovens. Heerlijke maaltijden in minder tijd.
Electrolux - Compacte inbouwoven - CVL6E46Z
Heerlijke gerechten tot 40% sneller met CombiQuick®

Met CombiQuick® kun je voedsel tot 40% sneller bereiden in vergelijking met heteluchtovens. En dat zonder op smaak te moeten inleveren. Dankzij de combinatie van normale ovenfuncties met de grill en de microgolf, kun je heerlijke maaltijden serveren, ongeacht hoeveel tijd je hebt.

Electrolux - Compacte inbouwoven - CVL6E46Z
Bespaar tijd met de snelopwarmingsfunctie

Onze snelle opwarmfunctie zorgt ervoor dat de oven klaar is als u dat bent. Met een kortere voorverwarmtijd ten opzichte van gewone verwarming kunt u die extra tijd omzetten in memorabele maaltijden.

Geniet van het EXPlore LED-display met snel reagerende aanraaktoetsen

Ontdek een nieuwe manier om je oven te ervaren met het responsieve EXPlore LED-display met aanraaktoetsen. De heldere interface geeft je snelle toegang en dynamische controle van bereidingstijd, temperatuur en andere functies.

Electrolux - Compacte inbouwoven - CVL6E46Z
Snel en effectief

Ons systeem laat de warmte door de hele oven circuleren, waardoor alles gelijkmatig gaar wordt. Uw gerecht hoeft niet meer te worden omgedraaid. Onze technologie zorgt ervoor dat uw oven sneller opwarmt en u tijd en energie bespaart.

Electrolux - Compacte inbouwoven - CVL6E46Z
Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen