EVF6E46Z

600 serie SurroundCook - Heteluchtoven

Productdetails
749,99 €
ReinigingGlad email
Capaciteit (l)43
DisplayLED
Snel verwarmen
Snel verwarmen
Koken op meerdere niveaus
Koken op meerdere niveaus
Grill
Grill
Productdetails
Met de SurroundCook®-oven wordt alles van knapperig geroosterde kip tot fijne meringues gelijkmatig gegaard. Dankzij de ventilator die lucht en warmte circuleert, verzekert deze oven een consistente binnentemperatuur. Bakplaten moeten niet langer verplaatst worden of gerechten moeten niet gedraaid worden tijdens het bakproces.
Electrolux - Compacte inbouwoven - EVF6E46Z
Gelijkmatig bereid dankzij koken op meerdere niveaus

Geniet van een gelijkmatige bereiding door te koken op meerdere niveaus. Dankzij de extra opwarmingsring kunt u gelijkmatig koken op twee niveaus. Perfect voor het maken van de smeuïgste koekjes en rijkelijkste taarten.

Geniet van het EXPlore LED-display met snel reagerende aanraaktoetsen

Ontdek een nieuwe manier om je oven te ervaren met het responsieve EXPlore LED-display met aanraaktoetsen. De heldere interface geeft je snelle toegang en dynamische controle van bereidingstijd, temperatuur en andere functies.

Electrolux - Compacte inbouwoven - EVF6E46Z
Snel en effectief

Ons systeem laat de warmte door de hele oven circuleren, waardoor alles gelijkmatig gaar wordt. Uw gerecht hoeft niet meer te worden omgedraaid. Onze technologie zorgt ervoor dat uw oven sneller opwarmt en u tijd en energie bespaart.

Electrolux - Compacte inbouwoven - EVF6E46Z
Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

Electrolux - Compacte inbouwoven - EVF6E46Z
Gemakkelijke toegang tot heerlijk koken met Easy Entry

Schuif moeiteloos bakplaten in de oven met Easy Entry. Wij hebben zijroosters ontworpen die het proces stroomlijnen, zodat je zelfs zware gerechten eenvoudig in de oven kunt schuiven. Ze zijn zelfs uitneembaar om ze makkelijk schoon te kunnen maken.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen