KOEBP29H

800 serie Assisted Cooking - Heteluchtoven met pyrolysereiniging

Productdetails
999,99 €
ReinigingPyrolyse
Capaciteit (l)72
DisplayTFT aanraakscherm
Temperatuursensor
Temperatuursensor
Snel verwarmen
Snel verwarmen
Koken op meerdere niveaus
Koken op meerdere niveaus
Grill
Grill
Productdetails
Verwacht heerlijke resultaten met de 800 AssistedCooking Oven met voedselsensor. De sensor controleert de kerntemperaturen van de levensmiddelen en laat jou kiezen hoe gaar je ze wilt hebben. Hij schakelt de oven zelfs uit wanneer je maaltijd klaar is. Nu kun je de perfecte eendenborst serveren, elke keer weer.
Electrolux - Inbouwoven - KOEBP29H
Maak kennis met jouw persoonlijke chef – AssistedCooking

AssistedCooking is alsof je een persoonlijke souschef in huis hebt. Kies het gerecht dat je wilt bereiden. De oven stelt dan het juiste programma en de juiste tijd voor je in – met snellere voorverwarming. Je kunt zelfs instellingen opslaan die bij jouw smaak passen.

Electrolux - Inbouwoven - KOEBP29H
Precisiebereiding met onze voedselsensor

Onze voedselsensor biedt u elke keer weer perfecte resultaten. Hij biedt de mogelijkheid om het bereidingsproces te controleren door de kerntemperatuur van het voedsel te meten. Hij laat u zelfs weten wanneer uw gerecht op de gewenste temperatuur is gekomen en stopt de bereiding.

Intuïtief en functioneel, allemaal binnen je handbereik. EXCite-aanraakscherm

Met het EXCite-aanraakscherm kun je eenvoudig de temperatuur en tijden van je oven aanpassen, of je nu muffins bakt of zalm bereidt. Het geeft je de technologie die je nodig hebt en de hulp die je zoekt om de heerlijke gerechten te koken waar je van houdt.

Electrolux - Inbouwoven - KOEBP29H
Pyrolytische reiniging om alles brandschoon te houden

Met de slimme pyrolytische reinigingsfunctie is het niet moeilijk om uw oven als nieuw te houden. Dit zelfreinigende systeem warmt de oven op naar een temperatuur die vet en andere resten omzet in as. Daarna hoeft u alleen de bodem met een doek te vegen. Geen dag langer schrobben.

Electrolux - Inbouwoven - KOEBP29H
Bespaar tijd met de snelopwarmingsfunctie

Onze snelle opwarmfunctie zorgt ervoor dat de oven klaar is als u dat bent. Met een kortere voorverwarmtijd ten opzichte van gewone verwarming kunt u die extra tijd omzetten in memorabele maaltijden.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen