Productdetails

IJsvorming tegenhouden was nog nooit zo gemakkelijk, als met het geïntegreerde LowFrost 600-systeem. Het helpt ijsafzetting te verminderen, zodat je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

Voordelen

Minder onderhoud van de diepvriezer, met LowFrost

Het geïntegreerde LowFrost-systeem houdt de temperatuur van jouw diepvriezer op peil om de vorming van ijs te voorkomen. Voor betere prestaties en minder onderhoud.

OptiSpace heeft een ruim interieur voor boodschappen

Onze diepvriezer met OptiSpace biedt veel opbergmogelijkheden, zowel bovenop als tussen de schappen. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kunnen de lades gemakkelijk verwijderd worden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Compressor met vijf jaar garantie

Voor jouw gemoedsrust wordt dit toestel geleverd met vijf jaar garantie op de compressor. Registreer je toestel op de Electrolux website om van dit voordeel te kunnen genieten. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie.

Geen compromis op ruimte met MaxiBox

De speciaal ontworpen MaxiBox lade biedt grote opslagruimte voor zelfs de grootste ingrediënten in je diepvriezer. Dit betekent dat je je ruimte met gemak en efficiënt in kunt delen. Je kunt met gemak alles bewaren, van zakken aardappelen tot watermeloen.

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone