Productdetails

De 600 TwinTech® No Frost koel-vriescombinatie houdt eten 60% sappiger dan koelkasten met één verdamper. Het dubbele koelsysteem handhaaft de ideale vochtigheidsgraad zodat eten niet uitdroogt. En je hoeft hiermee je vriezer nooit meer te ontdooien.*
*TwinTech-technologie is intern getest met een testmethode waarbij het vochtigheidsniveau na 9 dagen in de koelkast werd gemeten in vergelijking met een product met één verdamper.

Voordelen

Eten blijft 60% sappiger en beter gehydrateerd dankzij TwinTech-technologie.*

Dankzij TwinTech® No Frost hoef je je vriezer nooit meer te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt eten 60% vochtiger dan koelkasten met één verdamper.* Omdat het geen droge lucht gebruikt, behoudt het de ideale vochtigheidsgraad en droogt eten niet uit.*

*TwinTech-technologie is intern getest met een testmethode waarbij het vochtigheidsniveau na 9 dagen in de koelkast werd gemeten in vergelijking met een product met één verdamper.

Nieuwe ontwikkeling – unieke koel-vriescombinatie met gerecycled plastic

Trots introduceren we onze unieke koel-vriescombinatie met een binnenbekleding van 70% gerecycled plastic. Plastic van afgedankte koelkasten wordt gebruikt om de nieuwe te maken: afval helpen te verminderen door middel van circulariteit.

Ultieme opslagflexibiliteit met MultiSpace

De MultiSpace-koelkast is groter dan standaard modellen, met meer ruimte om ingrediënten te bewaren. Met meerdere opbergoplossingen kun je de ruimte aanpassen aan jouw behoeften, voor een meer flexibel en gepersonaliseerd voorraadbeheer.

Voorkom uitdrogen of per ongeluk bevroren voedsel met MultiFlow

Voedsel wordt op zijn best bewaard met MultiFlow. Het handhaaft een stabiele temperatuur en vochtigheid in de hele koelkast. Hierdoor worden ingrediënten beschermd tegen uitdrogen of bevriezen tegen de achterwand. Voedsel blijft heerlijk, tot je volgende keer shoppen.

Aanpasbare opslag met CustomFlex®

CustomFlex® geeft je de vrijheid om je koelkastruimte op maat aan te passen. De binnenkant van de deur heeft verplaatsbare schappen in verschillende maten, zodat je de ruimte aan jouw behoeften kunt aanpassen. De schappen zijn uitneembaar, dus je kunt ze uit de koelkast verwijderen zodat je overal beter bij kunt.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone