Productdetails

De sproeierarm van de SatelliteClean®-vaatwasser maakt elke lading vlekkeloos schoon. Onze technologie heeft een tot wel drie keer beter sproeibereik in vergelijking met de standaard, waardoor zelfs items die dicht op elkaar staan, grondig worden gereinigd. Geen strepen en vlekken, gewoon een vlekkeloze vaat.

Voordelen

Electrolux - Inbouw vaatwasser - EES47311L

Volledig bereik met SatelliteClean

Uw vaat komt vlekkeloos tevoorschijn met SatelliteClean, die tot wel drie keer beter presteert dan de standaard. Dankzij de dubbelroterende arm die de sproeihoek constant wijzigt, wordt zelfs het grootste item grondig gewassen.

QuickSelect met wifi: Verbind je met de vaatwasserinstellingen via je smartphone.

Onze QuickSelect-vaatwassers met connectivity maken slim en duurzaam afwassen mogelijk. Krijg advies over het juiste programma voor je lading en kies wanneer de vaatwasser aan moet gaan om energiekosten te besparen. De app geeft een overzicht van het gebruik en geeft feedback over duurzaamheid.

Electrolux - Inbouw vaatwasser - EES47311L

Tot drie keer droger met AirDry

De AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. Tegen het einde van de cyclus opent de deur 10 cm. Dit creëert een luchtcirculatie en zorgt voor uitstekende droogresultaten.

Electrolux - Inbouw vaatwasser - EES47311L

Stille feedback, Beam on Floor

Het projectiesysteem Beam on Floor houdt het stil in uw keuken. In plaats van een luide bieptoon te laten weerklinken die door achtergrondgeluid overstemt kan worden, laat onze vaatwasser u duidelijk zijn status weten door een stip op de vloer te projecteren. Rood als hij in werking is en groen als hij klaar is.

Electrolux - Inbouw vaatwasser - EES47311L

Eenvoudige installatie, PerfectFit

Met de PerfectFit-schuifscharnieren was het nog nooit zo makkelijk uw nieuwe vaatwasser te installeren. De scharnieren zijn geschikt voor alle nichehoogtes en de plint hoeft niet eens aangepast te worden. U kunt erop vertrouwen dat uw vaatwasser perfect in uw keuken past.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

 

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone