Productdetails

Onze uitzonderlijke PerfectCare 600 droogkast met SensiCare-systeem identificeert het vochtniveau van elke lading met gebruik van speciale sensoren en pas de droogtijd hieraan aan. Hierdoor wordt zelfs de kleinste lading nooit aan te veel warmte blootgesteld.

Voordelen

Electrolux - Condensatie droogkast - EW6C274PZ

Minder tijd, meer zorg

Ons SensiCare-systeem past de droogtijd aan aan het vochtigheidsniveau van elke lading. Besparing van tijd en energie zonder in te boeten op verzorging.

Electrolux - Condensatie droogkast - EW6C274PZ

Uw stijl, uw schema

Onze uitgestelde start helpt u de start van de droogcyclus aan te passen aan uw schema. Voer eenvoudigweg de tijd in wanneer u het drogen automatisch wilt laten starten en laat de rest over aan de machine.

Stel de hoek van uw deur naar wens in

De deur van de droogkast van Electrolux kan tijdens de installatie slim worden aangepast om op vier verschillende posities te openen. Dit betekent dat ze kan worden afgestemd op uw andere apparaten, of deze nu op of naast elkaar staan.

Fijne stoffen worden nu zachtjes gedroogd

Dankzij onze optie 'fijne was', mag zelfs fijn wasgoed in de trommel. Het programma verlaagt de temperatuur van de gekozen cyclus om zo zacht te drogen.

Electrolux - Condensatie droogkast - EW6C274PZ

Uw stijl, moeiteloos gedroogd

De extra grote deur zorgt ervoor dat alles met gemak geladen kan worden, zelfs grote of zware items.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.

Registreer je toestel Wisselstukken en accessoires Support
view of beach, cliffs and breaking waves