Productdetails

We ontwierpen de innovatieve PerfectCare 700 droger met GentleCare-systeem om kleding langer als nieuw te laten aanvoelen. Door je kleding op bijna de helft van de temperatuur van conventionele droogautomaten te drogen, worden je stoffen nooit blootgesteld aan onnodige hitte.

Voordelen

Perfect gedroogd op de helft van de temperatuur*

Ons GentleCare-systeem droogt kleding op bijna de helft van de temperatuur van conventionele drogers, zodat ze nooit wordt blootgesteld aan onnodige warmte.

*In vergelijking met toevoertemperatuur in de trommel van traditionele drogers.

Minder tijd, meer zorg

Ons SensiCare-systeem past de droogtijd aan aan het vochtigheidsniveau van elke lading. Besparing van tijd en energie zonder in te boeten op verzorging.

Efficiënte luchtcirculatie, gelijkmatig energieverbruik

Ons EcoFlow-filtersysteem kan eenvoudig bereikt en gereinigd worden. Met zo'n moeiteloos onderhoud weet je dat de lucht efficiënt gecirculeerd wordt, keer op keer.

Minder gedraai en geklit

Onze Reverse Plus-functie zorgt ervoor dat de trommel tijdens het drogen in beide richtingen draait, zodat de kleding niet meer draait en in de knoop raakt. Dat betekent dat de lading gelijkmatig gedroogd tevoorschijn komt, met een gladdere afwerking.

Uw stijl, uw schema

Onze uitgestelde start helpt u de start van de droogcyclus aan te passen aan uw schema. Voer eenvoudigweg de tijd in wanneer u het drogen automatisch wilt laten starten en laat de rest over aan de machine.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone