Productdetails

Onze was/droogcombinatie PerfectCare 700 reinigt kleding in een handige cyclus droog-in-droog-uit. Zijn DualCare-systeem neemt het soort stof en gewicht van de lading waar en past de temperatuur en trommelbeweging aan voor de beste verzorging. Zodat stoffen langer nieuw uitzien en beter aanvoelen.

Voordelen

DualCare-systeem - de ideale instellingen voor je items

Ons DualCare-systeem past cycli aan de stof en het gewicht van de lading aan. Zo wordt kleding op de juiste temperatuur verzorgd met de optimale bewegingen. Eén gestroomlijnd proces van wassen en drogen. Zo blijft ieder item er met de tijd mooi uitzien, goed aanvoelen en behoudt het zijn kwaliteit.

Frisse kleding met 96% minder water*

Blaas je kleding nieuw leven in met ons SteamCare-systeem met FreshScent. Fris je favoriete kleding op met stoom, en bespaar meer dan 40 liter water per cyclus, verminder kreukels en beperk het strijken tot een minimum. Voor een extra frisse toets voeg je gewoon nog een heerlijk geurtje toe.

*Gebruik stoom om kleding op te frissen en bespaar meer dan 40 liter water per cyclus, getest op 1 kg delicate kledingstukken met het FreshScent-programma in vergelijking met het programma voor fijne was.

SensiCare-systeem - Maatzorg binnen een kortere tijd

Ons SensiCare-systeem weegt iedere lading en past de cyclus daar automatisch op aan, zodat uw kleding precies lang genoeg wordt gewassen. Hierdoor wordt overwassen voorkomen en blijven items langer mooi en goed aanvoelen.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.