Ontdek

Vaatwassers

ComfortLift®

ComfortLift® brengt de onderste lade van de vaatwasser op een comfortabele hoogte en is daarmee net zo goed voor uw servies als voor uzelf.

Zie de ComfortLift® in actie

De ComfortLift®-vaatwasser is uniek in zijn soort en geeft u makkelijk toegang tot al uw servies. Het unieke en innovatieve hefmechanisme brengt de onderste mand omhoog als hulpmiddel bij zowel het laden als het leeghalen van de vaatwasser. Verken de handige tilfunctie, de capaciteit met drie laden en het gestroomlijnde, naadloze uiterlijk van de ComfortLift®.

 • 1
  Satellietsproeiarm

  Deze unieke sproeiarm verzekert telkens weer effectieve reiniging en spoeling. Zelfs de hoekjes die het moeilijkst te bereiken zijn, zijn geen partij voor deze sproeier.

 • 2
  TimeBeam®

  De status van het geselecteerde vaatwasprogramma en de resterende tijd worden op elegante wijze op de vloer verlicht.

 • 3
  ComfortRails

  Dankzij speciale dempers glijden de laden van uw vaatwasser weer terug op hun plek. Delicaat, geruisloos en voorzichtig met uw servies.

Zeg dag tegen watervlekken

De nieuwe AirDry-technologie van Electrolux opent uw vaatwasser automatisch gedurende het laatste deel van het programma. Een natuurlijke manier om een maximaal droogresultaat te verkrijgen, doeltreffend watervlekken te reduceren en op uw energiekosten te besparen. U kunt nu zorgen dat uw servies helemaal droog (en vlekkeloos) is wanneer u het wilt opbergen.

In veilige handen

SoftSpikes® en SoftGrips houden uw glaswerk stevig op hun plaats. En tegelijkertijd maakt het speciale GlassCare-programma uw glazen op een lagere temperatuur van 45°C helemaal schoon. Vervolgens wordt op 60°C gespoeld, waarna uw glazen geleidelijk worden afgekoeld. Dit beschermt uw glaswerk tegen barsten en krassen.

Glazen hoeven niet meer met de hand worden gewassen

Voor die wel heel speciale glazen die net wat meer liefde nodig hebben, ontwikkelde Electrolux het bekroonde glazenrek. Bespaar tijd en bereik schitterende resultaten dankzij het gemakkelijk in te laden rek dat plaats biedt voor 8 van uw meest fijne glazen.

Bekroond ontwerp

De volledig geïntegreerde RealLife®-vaatwassers combineren een bekroond ontwerp met ultramoderne technologie. Het geruisloze wasprogramma en de bescherming van delicaat glaswerk wordt erkend met een prestigieuze iF Design Award.

Vind de beste vaatwasser voor u.