Bak voor iemand anders

Bakken maar!

Stoom maakt het u gemakkelijk

Bakken is een universele taal. Een sneetje versgebakken brood kan de beste manier zijn om 'goeiemorgen' te zeggen. En met een cheesecake geeft u aan dat u om iemand geeft. Met een tikkeltje stoom wordt bakken echt een 'piece of cake'. Vrolijk dus iemand op en #BakVoorIemand.


Kinderen die bakken in de tijdelijke Bak voor iemand-bakkerij van Electrolux

#BakVoorIemand

 • Chocoladetaart

  Wie kan nee zeggen tegen een romige chocoladetaart?

  Chocoladetaart
 • Gebakken cheesecake

  Een heerlijk zachte, romige cheesecake maakt iedereen blij.

  Gebakken cheesecake
 • Crème Brûlée

  Een klassieker voor iemand die wel wat zoetigheid kan gebruiken.

  Suiker op een crème brûlée karamelliseren met een lasbrander
 • Citroentaart met merengue

  Deze taart haalt altijd een glimlach tevoorschijn.

  Citroentaart met meringue met poedersuiker erop
Een cheesecake die in een stoomoven wordt gebakken

Perfect bakken met behulp van warmte en stoom

De PlusSteam-knop voegt de eerste 15 minuten stoom toe om het deeg beter te laten rijzen en de binnenkant licht en luchtig te houden. Daarna zorgt de normale droge warmte voor een prachtige kleur en een perfecte, knapperige korst. Maak voldoende, want na het proeven wil iedereen meer.

De multifunctionele oven met PlusSteam
PlusSteam-oven

Met de juiste hoeveelheid stoom en met een vingerklik bakt u heerlijkheden die er uitzien en smaken alsof ze van bij de bakker komen.

PlusSteam op de proef stellen

Achter de schermen van onze tijdelijke bakkerij stellen we onze PlusSteam-oven op de proef. Professionele banketbakker Gustaf Mabrouk ging de strijd aan met onze groep jonge bakkers, maar dan met een twist. De kinderen werkten met stoom, terwijl Gustaf dat niet kon. Bekijk hoe het de teams af ging. En hoe een tikkeltje stoom het bakken net wat gemakkelijker maakt.

Een aantal rustieke broden gebakken met stoom

Meer dan geweldig bakken

Professionele bakkerijen gebruiken stoom voor verbazingwekkende resultaten. En dat is nu voor u ook weggelegd. Stoomovens bieden alles wat een normale oven ook biedt, maar met het extra voordeel van stoom. Hiermee wordt alles verbeterd, van geroosterd lamsvlees tot delicate visgerechten. Elke maaltijd die u bereidt, smaakt dus beter dan ooit tevoren.