Maak indruk

Maak elk moment speciaal

Verwen uw gasten met meer dan heerlijk eten - laat een indruk na. Wees creatief met Electrolux, durf het onverwachte te doen en zorg voor blijvende herinneringen. 

SoftSpikes

Houdt delicaat glaswerk veilig op zijn plaats.

Laat het glanzen

Glanzend, mooi glaswerk kan tafeldecoratie echt in het oog doen springen. Helaas is prachtig glaswerk vaak delicaat waardoor het met de hand gewassen dient te worden. Met onze vaatwassers kunt u in alle vertrouwen de tafel dekken met uw mooiste glaswerk. Elk glas wordt behoedzaam gewassen dankzij onze SoftSpike-technologie. Wees creatief en geef elke gast een uniek glas, knoop een etiketje rond de voet en gebruik ze als naamkaartjes.

Sous-vide - maak het persoonlijk

Nodig vrienden en familie uit voor een spontaan avondje sous-vide koken. Zet ingrediënten als vlees, vis, gevogelte of groenten op tafel. Vergeet de kruiden en specerijen niet. Laat uw gasten smaken combineren en hun eigen gerecht samenstellen door afzonderlijk gelabelde vacuümzakken te vullen. Kom verrassend uit de hoek en probeer iets nieuws door ongebruikelijke smaakcombinaties voor te stellen.

De Combisteam Pro Oven

Ervaar nieuwe smaken en texturen met sous-vide door het gebruik van de Combisteam Pro Oven.

Ongebruikelijke smaakcombinaties

 • 1
  Munt & mosterd

  Het frisse van de munt past perfect bij het pittige van de mosterd - geweldig om lamsvlees te kruiden.

 • 2
  Zeste van sinaasappel & rozemarijn

  Aromatische rozemarijn houdt van het zoete van de zeste van sinaasappel - een andere en heerlijke manier om zalm te kruiden.

 • 3
  Kaneel & tijm

  Het warme van de kaneel past perfect bij de aardse smaak van tijm - een heerlijke kruiding voor kip.

Bak ze naakt

Soms is minder meer. Een naakte taart is een heerlijk dessert op zich zonder de traditionele laag glazuur of marsepein. Afzonderlijke, zichtbare lagen tonen de mooie texturen en kleuren van de smaken die erin zitten. Bak ze met stoom voor grotere lagen en een luchtiger, professioneler resultaat.
Ontdek stoom

Omhuld met chocolade

Geef uw smaakpapillen na de maaltijd een boost met deze eenvoudige verfrissende snack - bevroren in chocolade gedoopte muntblaadjes. Ze zijn heerlijk om zo te eten of om als versiering te gebruiken bij andere desserts zoals ijs en cake. Het smelten van chocolade met de delicate warmte van een inductiekookplaat is eenvoudig. Geniet probleemloos van professionele resultaten zonder gebruik te moeten maken van ingewikkelde methodes zoals werken met een bain-marie. Waarom eens niet experimenteren met andere blaadjes? Ook heerlijk met basilicum, salie en lavendelbloemen.

 • 1
  Smelt de chocolade

  Gebruik een inductiekookplaat om 1/2 kop donkere chocolade zachtjes te smelten tot deze glad en gelijkmatig is.

 • 2
  Muntblaadjes dopen

  Doop uw verse muntblaadjes in de chocolade door ze bij het steeltje vast te houden met uw vingers of een keukenpincet.

 • 3
  Invriezen

  Leg de blaadjes op een bakplaat met bakpapier en plaats deze gedurende ongeveer 30 minuten in de diepvriezer, tot wanneer ze hard zijn. Gebruik de snelvriesfunctie voor snellere en betere resultaten.