Maak het kleurrijk

Van alledaags tot magisch

Gebruik uw creativiteit om van onbeduidende, alledaagse activiteiten kostbare herinneringen te maken. Als u terugblikt, zijn het vaak de kleine dingen in het leven die de grote dingen geworden zijn. Laat ons u helpen elke dag kleurrijk, betekenisvol en magisch te maken.

TwinTech

Vochtcontrole voor een langere verse smaak en textuur.

Lunch in een bokaal

Weckpotten, die voorheen enkel gebruikt werden voor het bewaren van confituur en augurken, kregen onlangs een nieuwe bestemming: een trendy en volwassen versie van een lunchbox. Handig en mooi - ze zijn makkelijker schoon te maken dan plastic dozen, beter voor het milieu en zeer vlot op te bergen in zowel uw tas als uw koelkast. Dankzij hun tijdloos uiterlijk laten ze de eenvoudigste salade er als een kunstwerk uitzien.

Proef het onverwachte

Let op wat u weggooit tijdens het koken. Wat sommigen als afval beschouwen, kan een heerlijke smaak geven. Probeer alles van uw ingrediënten te gebruiken en word het soort kok dat niets verloren laat gaan. Dat is niet enkel goed voor het milieu, het levert ook onverwachte en bijzondere gerechten om te delen op.

  • 1
    Chips van aardappelschil

    Aardappelschillen worden vaak weggegooid bij het bereiden van aardappels. In plaats daarvan kunt u ze roosteren in de oven met een vleugje olijfolie en een snuifje zout. Trakteer uw gasten op een heerlijk, knapperig voorafje.

  • 2
    Pesto van het lof van rode biet

    Het lof van rode biet is zeer voedzaam, het zit boordevol vitamine A en K. Blancheer ze even en mix ze daarna met basilicum, een teentje look, pijnboompitten, olijfolie en een snuifje zout om een milde en heerlijke pesto te maken.

  • 3
    Salade van broccolistengels

    Bewaar uw stengels! De stengels zijn alles behalve het minderwaardige deel van de broccoli, ze zijn net zo voedzaam als de roosjes. Snijd de stengels dun met een scherp groentemesje en voeg deze bij uw favoriete salade-ingrediënten.

Deel wat u kookt

Met onze planchagrill voor inductiekookplaten kunt u heerlijke gerechten maken en delen - van kookplaat naar tafel. Laat uw gasten het eten zelf van de hete plancha nemen: dit is een ontspannen en zalige manier om van een maaltijd te genieten.
Ontdek inductiekookplaten

Bevries het seizoen

Bessen en kruiden smaken het beste in het seizoen. Met een Electrolux diepvriezer of koel-vriescombinatie met snelvriesfunctie hebt u thuis uw eigen marktje - het hele jaar rond. Bewaar smaken, bevries het seizoen en geniet van seizoensbessen en kruiden op elk moment. Wanneer u een gewone diepvriezer hebt, kan u een ijsblokjesvorm gebruiken en kruiden zoals salie, rozemarijn, tijm en oregano invriezen in olijfolie. Gebruik de bevroren blokjes om gerechten heerlijk op smaak te brengen.

Snelvriesfunctie

Gebruik de snelkoeling om bessen, kruiden en ingrediënten heerlijk vers te bewaren.

Regenboogbagels

Geef uw ochtenden kleur door regenboogbagels te bakken. De regenboogbagel, die afkomstig is uit Brooklyn, New York, smaakt eigenlijk zoals een normale bagel en past dus bij om het even welk beleg. Traditioneel worden bagels voor ze gebakken worden eerst gekookt in water om de korst te vormen - met een stoomoven kunt u deze ingewikkelde stap overslaan en toch die heerlijke korst verkrijgen.
Ontdek stoom