Productdetails

De 500 ColdSense koel-vriescombinatie brengt de juiste temperatuur snel terug na het openen en sluiten van de deur, dankzij de nauwkeurige elektronische sensoren. Dit helpt temperatuurschokken en verspilling van voedsel te voorkomen en het weggooien ervan met tot wel 20%* te reduceren.
*Op basis van een interne test die de kwaliteit van voedingswaren meet na 6 dagen bewaring in een vergelijkbaar toesel met en zonder ColdSense.

Voordelen

Electrolux - Inbouw koel-vriescombinatie - LNS5LE18S

Tot 20% minder voedselafval in vergelijking met eenzelfde product zonder ColdSense*

ColdSense gebruikt nauwkeurige temperatuursensoren om de koel-vriescombinatie na het openen en sluiten van de deur snel terug te brengen naar de juiste temperatuur. Dit helpt temperatuurschokken en verspilling van voedsel te voorkomen en het weggooien ervan met tot wel 20%* te reduceren.

*Op basis van een interne test die de kwaliteit van voedingswaren meet na 6 dagen bewaring in een vergelijkbaar toestel met en zonder ColdSense.

Electrolux - Inbouw koel-vriescombinatie - LNS5LE18S

Minder onderhoud van de vriezer, met LowFrost

Het geïntegreerde LowFrost-systeem houdt de temperatuur van jouw vriezer op peil om de vorming van rijp te voorkomen. Voor betere prestaties en minder onderhoud.

Electrolux - Inbouw koel-vriescombinatie - LNS5LE18S

Tien jaar garantie op de compressor

Ervaar totale gemoedsrust wetende dat de compressor een garantie van tien jaar heeft. De garantie dekt eventuele schade met inbegrip van arbeidskosten, transportkosten, kosten voor het verwijderen en bijvullen van gas of algemeen onderhoud.

Precieze voedselbewaring met Internal Electronic Control

Controleer de bewaaromstandigheden van je voedingswaren met Internal Electronic Control. De LED-indicatoren tonen je de temperatuur en instellingen in één oogopslag waardoor geen giswerk nodig is.

Electrolux - Inbouw koel-vriescombinatie - LNS5LE18S

Vochtigheidsregeling voor verse groente

Geniet van heerlijke groenten met onze Humidity Control-lade. Door het vocht in de lucht te regelen, creëert dit de beste omgeving om voedsel te bewaren. Wanneer je de ventilatieopeningen sluit, ontstaat de ideale ruimte voor het bewaren van kruiden en bladgroenten, als je ze opent zorgt dit voor een optimale opslagruimte.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

 

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone