Productdetails

De lade van de MaxiFlex-vaatwasser laat uw creativiteit de vrije loop om alle kookgerei in uw keuken te gebruiken. U kunt de lay-out aanpassen om elk item, van bestek tot omvangrijk kookgerei, een plaats te geven.

Voordelen

Al je bestek, in één keer afgewassen met MaxiFlex

De MaxiFlex-lade is ontworpen voor bestek en keukengerei in alle soorten en maten. Of het nu gaat om grote voorwerpen of dingen met een onregelmatige vorm, dankzij de aanpasbare scheidingswanden en de diepe lade kan alles moeiteloos worden geladen.

QuickLift – pas de hoogte van de korf aan, zelfs met een volledige lading

Laad de vaat gemakkelijk in of uit met de QuickLift-korf. Zelfs als de bovenste korf vol is, stelt het QuickLift-systeem je in staat om de korf snel omhoog en omlaag te brengen om borden en keukengerei van allerlei vormen en maten erin te passen.

Tot drie keer droger met AirDry

De AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. Tegen het einde van de cyclus opent de deur 10 cm. Dit creëert een luchtcirculatie en zorgt voor uitstekende droogresultaten.

Eenvoudige installatie, PerfectFit

Met de PerfectFit-schuifscharnieren was het nog nooit zo makkelijk uw nieuwe vaatwasser te installeren. De scharnieren zijn geschikt voor alle nichehoogtes en de plint hoeft niet eens aangepast te worden. U kunt erop vertrouwen dat uw vaatwasser perfect in uw keuken past.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone