EES28400L

600 serie SatelliteClean - Inbouwvaatwasser

Productdetails
939,99 €
  • Deze motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit toestel op electrolux.be en geniet van 10 jaar garantie op de Inverter of EcoInverter motor.

    Meer lezen
EnergieklasseC
Geluidsniveau (dB)44
Aantal couverts14
Breedte (cm)60
SatelliteClean®
SatelliteClean®
QuickSelect®
QuickSelect®
AirDry
AirDry
Productdetails
De 600 serie SatelliteClean® vaatwasser heeft een innovatieve sproeiarm die een 3x beter sproeibereik biedt dan het standaardsysteem. Reinigt gegarandeerd tot in alle hoeken, zodat ook dicht op elkaar geplaatst vaatwerk grondig gereinigd wordt.
SatelliteClean®. Volledig reinigen. Zonder extra water te gebruiken

Vaatwerk wordt smetteloos schoon met de SatelliteClean®, die tot 3x beter presteert dan de standaardvaatwasser. Dankzij de dubbelroterende arm die de sproeihoek constant wijzigt, worden ook grote artikelen grondig gereinigd.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - EES28400L
Al je bestek, in één keer afgewassen met MaxiFlex

De MaxiFlex-lade is ontworpen voor bestek en keukengerei in alle soorten en maten. Of het nu gaat om grote voorwerpen of dingen met een onregelmatige vorm, dankzij de aanpasbare scheidingswanden en de diepe lade kan alles moeiteloos worden geladen.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - EES28400L
Stille feedback, Beam on Floor

Het projectiesysteem Beam on Floor houdt het stil in uw keuken. In plaats van een luide bieptoon te laten weerklinken die door achtergrondgeluid overstemt kan worden, laat onze vaatwasser u duidelijk zijn status weten door een stip op de vloer te projecteren. Rood als hij in werking is en groen als hij klaar is.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - EES28400L
Tot drie keer droger met AirDry

De AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. Tegen het einde van de cyclus opent de deur 10 cm. Dit creëert een luchtcirculatie en zorgt voor uitstekende droogresultaten.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - EES28400L
QuickLift - verander de hoogte van de mand, zelfs wanneer deze volledig beladen is

Of je nu de vaat in- of uitruimt, je doet dit comfortabel met de QuickLift-korf. Zelfs wanneer de bovenste korf volledig gevuld is, kun je met het QuickLift-systeem jouw rek snel omhoog en omlaag brengen, zodat er serviesgoed en keukengerei van verschillende vormen en maten in passen.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen