ESA47301SX

300 serie AirDry - Vrijstaande vaatwasser

Productdetails
669,99 €
  • Deze motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit toestel op electrolux.be en geniet van 10 jaar garantie op de Inverter of EcoInverter motor.

    Meer lezen
EnergieklasseD
Geluidsniveau (dB)46
Aantal couverts13
Breedte (cm)60
AirDry
AirDry
Productdetails
Onze AirDry vaatwassertechnologie voltooit iedere cyclus met een natuurlijke luchtstroom, voor een drie keer betere prestatie dan systemen met gesloten deur. De deur opent automatisch tijdens de droogfase en de lucht laat borden en bestek volledig drogen.
Electrolux - Vaatwasser 60 cm - ESA47301SX
Tot drie keer droger met AirDry

De AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. Tegen het einde van de cyclus opent de deur 10 cm. Dit creëert een luchtcirculatie en zorgt voor uitstekende droogresultaten.

Maak de borden snel schoon

Bespaar tijd met het snelle wasprogramma. Zo snel mogelijk plezier van schone borden

Verzeker je van de beste prestaties, met machineonderhoud

Laat je vaatwasser optimaal presteren met de cyclus voor machineonderhoud. Het speciaal ontworpen programma en afwasmiddel werken samen om kalkaanslag en vetophoping te voorkomen, zodat je langer kunt genieten van betere afwasresultaten.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - ESA47301SX
AutoSense, de slimme keuze

Geniet telkens weer van een volledig op maat aangepaste vaatwascyclus dankzij het AutoSense-programma. Slimme sensoren passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan afhankelijk van de reinigingsbehoefte van iedere vaat. Efficiënt afwassen voor de beste resultaten.

Rinse and hold – voorwassen voor frisheid

Als het een paar dagen duurt voordat de vaatwasser is gevuld, voorkomt het Rinse and hold-programma dat er in de tussentijd geurtjes ontstaan. De waterstralen verwijderen voedselresten van borden en glaswerk en zorgen ervoor dat de keuken fris blijft.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen