Productdetails

Onze uitstekende PerfectCare 600 wasmachine met SensiCare-systeem past de programmaduur aan de grootte van de lading aan, waardoor er minder energie en water wordt gebruikt en alle items niet langer dan nodig worden gewassen. Hierdoor zorgt hij voor de meest zuinige cycli voor zelfs uw kleinste wasjes.

Voordelen

Stoffen blijven er twee keer zo lang als nieuw uitzien*

Ons SensiCare-systeem past zich aan de lading aan om te voorkomen dat kleding te lang wordt gewassen. Hierdoor behouden de items hun uiterlijk voor langere tijd en voelen ze langer zacht aan.

*Test op kleurechtheid uitgevoerd door Ritex. Testnr. 15CR00099 in december 2015.

Geen verspilling van wasmiddel, met slimme AutoDose-dosering*

De slimme AutoDose-sensoren berekenen de exacte hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter op basis van de grootte van de lading – en beschermen zo de kleding tegen vroegtijdige slijtage door overdosering. Geen verspilling van wasmiddel, met slimme AutoDose-dosering.

*De slimme sensoren van AutoDose berekenen de precieze hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter op basis van de daadwerkelijke grootte van de lading, in vergelijking met handmatige dosering die vaak wordt gebaseerd op de capaciteit van de machine.

Uitzonderlijke verzorging van kleding met een tik op je smartphone

Met de MyElectrolux-app kun je je wasapparaten vanaf je smartphone bedienen. Gebruik de Care Advisor-functie voor experthulp voor de beste manier om je kleding te wassen. En met MyFavourites kun je specifieke instellingen bewaren voor kledingstukken die je vaak draagt.

Elke vezel wordt behandeld, elk item wordt zachter

Onze SoftPlus-optie weekt uw kleding voor en verdeelt ze gelijkmatig. Hierdoor wordt elke vezel in elk kledingstuk behandeld, zodat alles langere tijd zachter aanvoelt en frisser ruikt.

Extra stoom voor echt schone was

Ons Anti-Allergy Vapour combineert waterdamp met een wasprogramma met hoge prestaties om bacteriën uit kleding te verwijderen.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone