Productdetails

Met het innovatieve SteamCare-systeem in onze PerfectCare wasmachine kun je elke wasbeurt afsluiten met een zachte stoomstoot, die de kreukels met een derde vermindert. Dit helpt je om een kreukvrij resultaat te krijgen, zonder de hitte van regelmatig strijken.

Voordelen

Een derde minder kreukels*

Kleding komt dankzij ons SteamCare-programma met minder kreukels uit de trommel. Door het toevoegen van stoom aan het einde van de was worden de vezels losser gemaak en worden kreukels met een derde verminderd. Zonder blootstelling aan de hitte van regelmatig strijken, blijft kleding er langer mooi uitzien.

*In vergelijking tot dezelfde machine zonder het SteamCare-systeem.

Frisse kleding met 96% minder water*

Een heerlijk schoon gevoel met een fractie van het water. Door je favoriete kleding op te frissen met stoom kun je meer dan 40 liter water per cyclus besparen, wat de levensduur van de kledingstukken ten goede komt. En voor extra frisheid voeg je gewoon nog een heerlijk geurtje toe.

*Gebruik stoom om kleding op te frissen en meer dan 40 l water per cyclus te besparen, getest op 1 kg delicate kledingstukken met het FreshScent-programma in vergelijking tot het fijne wasprogramma.

Stoffen blijven er twee keer zo lang als nieuw uitzien*

Ons SensiCare-systeem past zich aan de lading aan om te voorkomen dat kleding te lang wordt gewassen. Hierdoor behouden de items hun uiterlijk voor langere tijd en voelen ze langer zacht aan.

*Test op kleurechtheid uitgevoerd door Ritex. Testnr. 15CR00099 in december 2015.

Elke vezel wordt behandeld, elk item wordt zachter

Onze SoftPlus-optie weekt uw kleding voor en verdeelt ze gelijkmatig. Hierdoor wordt elke vezel in elk kledingstuk behandeld, zodat alles langere tijd zachter aanvoelt en frisser ruikt.

Minder energie, meer tijd

Onze Eco TimeManager laat u de duur van de wascyclus aanpassen aan de beschikbare tijd. Zo bespaart u zowel tijd als energie zonder enige toegeving te doen wat het grondig wassen van uw kleding betreft.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone