Productdetails

Met de SurroundCook®-oven wordt alles van knapperig geroosterde kip tot fijne meringues gelijkmatig gegaard. Dankzij de ventilator die lucht en warmte circuleert, verzekert deze oven een consistente binnentemperatuur. Bakplaten moeten niet langer verplaatst worden of gerechten moeten niet gedraaid worden tijdens het bakproces.

Voordelen

Electrolux - Oven - EOF3H50BX

Gelijkmatig bereid dankzij koken op meerdere niveaus

Geniet van een gelijkmatige bereiding door te koken op meerdere niveaus. Dankzij de extra opwarmingsring kunt u gelijkmatig koken op twee niveaus. Perfect voor het maken van de smeuïgste koekjes en rijkelijkste taarten.

Electrolux - Oven - EOF3H50BX

Bespaar tijd met de snelopwarmingsfunctie

Onze snelle opwarmfunctie zorgt ervoor dat de oven klaar is als u dat bent. Met een kortere voorverwarmtijd ten opzichte van gewone verwarming kunt u die extra tijd omzetten in memorabele maaltijden.

Electrolux - Oven - EOF3H50BX

Eenvoudig schoonmaken met AquaClean

Schoonmaken na het koken hoeft geen vervelend karwei te zijn. Onze oven reinigt met de kracht van vocht. AquaClean verdampt het water onder in de oven. De stoom weekt het hardnekkige vet en achterblijvende resten van het oppervlak los. Een natuurlijke schoonmaak is zo gebeurd.

Nauwkeurige instellingen met onze LED-timerweergave

Met onze LED-timerweergave kunt u eenvoudig uw gerechten volgen. U kunt eenvoudig de exacte bereidingstijden instellen en de gerechten tijdens het koken in de gaten houden. Het geeft u volledige controle over de oven, zo kunt u uw culinaire creativiteit de vrije loop laten. 

Electrolux - Oven - EOF3H50BX

Gemakkelijke toegang tot heerlijk koken met Easy Entry

Schuif moeiteloos bakplaten in de oven met Easy Entry. Wij hebben zijroosters ontworpen die het proces stroomlijnen, zodat je zelfs zware gerechten eenvoudig in de oven kunt schuiven. Ze zijn zelfs uitneembaar om ze makkelijk schoon te kunnen maken.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

 

  • Een vlotte service en ondersteuning
  • Toegang tot handleidingen en gebruiksaanwijzingen
  • Houd al je garanties bij
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Wisselstukken en accessoires Support
woman on couch with mobile phone